Hjemme siden ændres

I forbindelse med ændringer i vores hjemmeside system ændre hjemmesiden sig over den næste tid.

Over den næste tid vil der I opleve store ændringer på vores hjemmeside. Vores Skoleintra-system har ændret platform. Det giver med tiden flere muligheder for at kommunikere bedre via vores hjemmeside.
Selvom vi har forsøgt at forberede ændringerne, kan vi ikke undgå at I kan opleve fejl og mangler den første tid.
Vi vil være taknemmelige, hvis I sender en mail til henhel@vordingborg.dk, når i ser et link der ikke virker eller en idé til forbedring.
    Henning Hellwing den 29-10-2014
    Nu ruller den førse del af renovering af udearealerne ud.

Den 5. november bliver gynger, svævebane og sandkasser nedtaget. Det sker i samarbejde med flere forældre. Tak for det!

Legeplads firmaet kommer forventligt i uge 46 og 47 og etablere nye gynger, svævebane, sandkasse, pylonkarrusel og ballance udfordringer.
    Beskrivelsen af denne del kan ses her:
    Jesper Stjernfeldt Petri den 15-09-2014
    Kære forældre

Vi har indgået en aftale med Kvickly i Vordingborg, som går ud på, at Kvickly vil sponsorere frugt til alle elever og medarbejdere dette skoleår.
    Dette er vi meget glade for, og ordningen falder godt i tråd med, at vi fremover har et større fokus på sundhed.
    Så en stor tak til Kvickly.

Jesper Petri

Personalet er gode til digitale læringsformer!